Om meg

Fullt arbetande 2 barns mamma med många järn i elden! Min LCHF/PALEO blogg: http://lchfiminvardag.blogspot.com/ Min bakblogg: http://sweetness4pleasure.blogspot.com/

mandag 19. mars 2012

Kokospanerad lax med örtagårdkålsallad

Bestefar Tronds nya favorit!

Kokospanerad lax
4 port.

4 laxfiléer
1 stort ägg
2 dl kokosflingor
0,5 dl färsk persilja, finhackad
Smör
Salt o citronpeppar

Vispa ägget lätt med gaffel. Blanda kokos och persilja i en skål. Doppa laxen i ägget, sedan i kokospersiljeblandningen. Låt dom torka på en skärbrede medan du värmer smöret i stekpannan, på medelvärme. När pannan är varm slänger du i fisken o steker den ca 5-10min pr sida. Du ser att den är färdig när den är fast o fint rosa i färgen.

Örtagårdkålsallad
120g smetana/rømme
120g majonnäs
0,5 dl dill, finhackad
0,5 dl persilja, finhackad
0,5 dl gräslök, finhackad
1 msk citronsaft
Salt o citronpeppar
Ca 1/4 stor kål

Blanda dressingen i en stor skål. Riv kålen fint o lägg i dressingen.
Blanda o låt den gärna stå i kylen några timmar så den hinner utveckla smak.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar