Panerad Alaska Sei
- Alaska sejfilèer
- Fläsksvål/Baconcrisp
- Parmesan
- Ägg
Doppa filèerna i uppvispat ägg, doppa sedan i krossad fläsksvål som du blandat med riven parmesan (ungefär lika delar) o stek i smör.
Blomkålsallad
- 2 kokta ägg, kalla o hackade
- 1 blomkålshuvud, kokat just o just mjukt o delat i mindre bitar
- 1 liten lök, finhackad
- 1 kinesisk vitlök, riven/pressad (kan minskas på om du inte vill att salladen ska vara så stark)
- 1,5dl turkisk yogurt
- 1,5dl majonnäs
- 1msk ättika
- 1msk dijon (kan å minskas på för mindre hetta)
- 1tsk paprikapulver
- lite salt o peppar
Blanda allt o låt dra en stund i kylen.
Inspiration från:
- http://mariann08matbloggen.blogspot.com/2011/06/blomkal-ala-potetsalat.html
- http://theshrinkingline.com/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar