Otroligt skit foton i dag ser jag! Men jag hade så brått att jag hann int kolla vad d blev XD
Hallonmoussen är supergod! Men nästa gång jag lagar nått liknande tänker jag int använda jell-o vanilla pudding (sockerfri), tyckte den smaka lite "fejk" på nått sätt..
Hallonmousse
4 gelatinblad
200g hallon
2 ägg
2 msk sukrin
Lite sitronsaft
1/4 dl kokande vatten
2 1/2 dl grädde
Blötlägg gelatinet. Koka hallonen. Visp ägg o sukrin pösigt. Blanda med bären. Smaka till med sitronsaft o sukrin. Smällt gelatinet i vattnet o häll d i en tunn stråle ner i äggblandningen. Vispa grädden styv o vänd inn. Låt stelna i kyl ungefär 2 timmar.
Jag varva mousse o vaniljpudding i stora coctailglas o servera med några hallon på toppen :)
- Posted using BlogPress from my iPhone
Location:Kasnäsintie,Kimitoön,Finland
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar